Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Recept på zabaglione, italiensk dessert.


Recept på zabaglione även kännt som zabaione eller sambayón. Dessert / efterrätt vanligen gjord på marsalavin från Italien.
Förekommer ofta även i Argentina och Colombia och serveras traditionellt med fikon.

För 4 personer:

4 Äggulor
50 gram Socker
ca 1 dl Marsalavin

1. Vispa i ett vattenbad äggen och sockret, tillsätt efterhand vinet så att det blir en tjock kräm och det blir spår av vispen.

Servera med förslagsvis diverse bär som hallon, björnbär, blåbär eller jordgubbar.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com