
Sitemap
|
Vlaamse Hutsepot
Recept på Vlaamse Hutsepot, från Belgien.Kött.
Receptet kommer från flandern.se
4 griskoteletter
500 gram gris- och kalvkorv
1 litet kålhuvud
2 lög
3 selleristjälkar
5 purjolökar
4 kålrötter
4-5 morötter
1 kg potatis
timjan
lagerblad
2 vitlöks klyftor
Salt
peppar
30 gram smör
1. Bryn kotletterna och korven i 4-5 minuter i en stor panna. Ta upp korven.
Tillsätt den hackade kålen, löken, selleristjälkarna, purjolöken,
morötterna och. Pressa i vitlöksklyftorna, timjanen och lagerbladen.
2. Täck med vatten, krydda med salt och peppar. Låt sjuda i 2 timmar.
Lägg i potatis, skurna i bitar och korven och låt koka ytterligare
30 minuter.
Servera med 2-3 olika senapssorter och pommes frites.
|

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)
Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com
|