![]() Sitemap |
För 4 personer: 12-16 Potatisar Färsk Persilja 1. Skala eller skrubba potatisen, dela potatisarna i halva klyftor och olja en plåt. 2. Peppra potatisen och låt den gå på 225 grader i ungefär 25-30 minuter tills den är gyllenbrun. 3. Skala löken och skär den i ringar, finhacka även persiljan. 4. När potatisen är klar, blanda den med cremefraichen, senapen, lökringar, finhackad persilja och flingsalt. 5. Servera till förslagsvis grillat, eller vad du själv önskar!
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |