![]() Sitemap |
För 4 personer: 8 Savoiardi-kex 1. Vispa äggula och socker tills det blir en ljusgul smet. Blanda med rom och mascarponen. 2. Doppa halva savoiardikexen i kaffet och lägg i en form eller ett glas. Ungefär 1-2 kex (eventuellt delade i mindre bitar) per person bör räcka i första lagret. 3. Häll på mascarponekräm och sedan ytterligare ett lager kex, avsluta med resterande mascarponekräm. 4. Riv över chokladen på toppen och låt stå i kylen tills servering. Det går även att ersätta savoiardikexen med torr sockerkaka och mascarponen med 150 gram kesella blandat med 2 dl vispad grädde. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |