![]() Sitemap |
För 4 personer: 3-4 Kycklingfiléer Matolja 1. Börja med att blanda 2 msk yoghurt tillsammans
med ungefär en msk tikka masala. 2. När kycklingen marinerat minst någon timme (gärna mycket längre) så börja med att finhacka löken och chilin. 3. Stek det finhackade i oljan tillsammans med senapsfröna, låt det inte blir för varmt, för då börjar de "poppa". Om det inträffar, ta av stekpannan från värmen en liten stund. 4. Lägg i den marinerade kycklingen, låt
steka med tills den fått lite färg, tillsätt sedan resten av
youghurten, buljongen samt tikka masalan, låt först koka ihop, 5. Koka riset, och förbered de övriga tillbehören, servera sedan, gärna tillsammans med mango lassi! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |