![]() Sitemap |
För 4 personer: 3-4 Kycklingfiléer Paprikapulver 1. Börja med att tärna kycklingfiléerna i mindre kuber, skala samt finhacka även den gula och vita löken. 2. Dela champinjonerna i skivor alternativt fjärdedelar beroende på hur stora de är. Sätt igång spaghetti-koket och sätt ugnen på 200 'C. 3. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg
i löken. När både vit och gul lök fått färg
så tillsätt svampen, när även den börjar få
yta så 4. När såsen tjocknat en aning så häll den i en form, vänd ner den nykokta spaghettin, toppa med riven mozzarella och parmesan. 5. Gratinera i ugnen tills osten börjar bli
gyllenbrun och såsen är bubblig, ungefär 15-20 minuter. Servera
gärna med ett glas vin och ett gott bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |