![]() Sitemap |
För 4 personer: 200 gram Socker 1. Börja med att skala och skiva äpplena. Blanda 100 gram av sockret med vaniljsockret och strö över äpplena. 2. Gör en karamell av 100 gram socker samt vattnet. Rör tills smeten är gyllenbrun och blanda tillsist ner smöret. 3. Lägg äpplena i en pajform och täck med karamellsåsen. Kavla sedan ut smördegen och lägg som ett lock över pajen. 4. Sätt ugnen på 225 grader och grädda i ungefär 30 minuter. Servera med en fin vaniljglass och rostade mandlar.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |