![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 10-12 lasagneplattor Tomatsåsen: 1 gul Lök 2. Smält 2 tsk smör i en kastrull, rör i mjölet tills det börjar klumpa sig. Tillsätt grädden och rör ut mjölblandningen ordentligt, tillsätt under vispning vinet, buljongen och tillsist parmesanen. Låt tjockna och tag sedan av värmen. Sätt ugnen på 200 grader. 3. Lägg lasagneplattor underst i en form, lägg på skinkan och svampen, toppa med en omgång av både tomat och bechamelsåsen. Upprepa samma procedur tills alla plattorna är slut. Toppa lasagnen med parmesanosten och låt stå i ugnen ungefär 30-35 minuter. Servera med tomat och löksallad. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |