Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Kalkonfyllning


Recept på kalkonfyllning, Stuffing, fyllning till kalkon,
Thanksgiving recept från Usa.

För 4 personer:

6 skivor vitt Rostbröd
1,5 dl Valnötter
2 dl Persilja
Finhackad njure och lever från kalkonen
1 finhackad gul Lök
1 Vitlöksklyfta
1 tsk Oregano

Salt & Peppar
Olivolja

1. Tärna brödet smått, grovhacka valnötterna och finhacka den gula och vita löken, levern, njuren samt persiljan. (Inkromet dvs. njuren och levern brukar ligga inne i kalkonen eventuellt som i en påse.)

2. Börja med att olja en stekpanna, stek brödet gyllene samt salta och peppra. Tillsätt sedan övriga ingredienser och stek tills allt är relativt genomstekt.

Använd som fyllning i kalkon.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com