![]() Sitemap |
För 4 personer: 1. Skala och hacka både löken, sellerin och morötterna fint, skiva eller kvarta champinjonerna och putsa samt skiva köttet i tärningar. 2. Fräs baconet, när det börjar
få färg tillsätt nötköttet, låt brynas innan
du även tillsätter lök, svamp, vitlök, morot och selleri,
vilket skall bli mjukt. 3. Kavla ut smördegen och täck botten samt kanter på en form, lägg i köttgrytan och lägg över resterande deg som ett lock. Pensla med ägg och grädda i ugn på 200 grader ca 20-25 minuter eller tills ytan är gyllenbrun. Kan för den som vill ha det autentiskt serveras med potatismos och gravy, skysås, eller pommes frites. En pint öl till gör inte saken sämre. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |