![]() Sitemap |
För 4 personer: 600-700 gram Köttfärs Olivolja 1. Börja med att blanda köttfärs, ägg, rosmarin, oregano, finhackad vitlök, ruccola, basilika, 1 dl parmesan och 1/4 citrons saft. 2. Salta och peppra blandningen ordentligt och
blanda ihop till en jämn smet. Skär fårosten
i tärningar 3. Gör en pomodorosås som du låter stå och puttra på medelstark värme. 4. Gör köttbullarna relativt stora, ungefär
golfbollsstora, beräkna ca 2 köttbullar per person. Bryn dem sedan
i en stekpanna tillsammans med olivolja. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc spaghettimeatballs" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |