![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 600 gram Fläskfilé Marinad: Tillbehör: 1. Finhacka vitlöken och pressa citronen, blanda ingredienserna till marinaden i en skål, kopp eller dylikt. Rör ihop. 2. Putsa köttet från senor och liknande. Skär sedan i 1-2 cm tjocka skivor. 3. Lägg marinad samt kött i en plastpåse och ställ att marinera i kylskåp, gärna en hel natt, men minst några timmar. 4. Stek eller grilla köttet tills det är helt genomstekt, salta och peppra samt servera med tillbehören ovan. Smaklig måltid! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |