![]() Sitemap |
För 4 personer: 1 paket Bacon 1. Börja med att strimla bacon samt finhacka vitlök, gul lök och tärna paprikan. Salta och koka upp pastavatten. 2. Fräs först baconen tillsammans med vitlöken tills de fått färg, men inte blivit för knaprigt. Tillsätt sedan löken och paprikan och låt dessa steka med tills de blivit mjuka. 3. När vattnet kokar, häll i pastan och följ sedan anvisningarna på paketet. Häll i grädden eller rör ner creme fraichen i lök och baconblandningen, tillsätt saffran, buljong, peppar och eventuellt lite salt (smaka av!). 4. Låt sedan puttra på svag värme till pastan kokat klart, när den gjort det så häll av allt vattnet utom några matskedar som du häller i såsen. Blanda sedan den nykokta pastan ner i såsen och servera, gärna med ordentligt med parmesan och ett gott bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |