![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 750 gram Köttfärs Salt & Peppar 3 dl Grädde Smör 1. Börja med att sätta ugnen på
225 grader, blanda sedan köttfärs, ägg, senap, ost och grädde
i en bunke. 2. Skala eller skrubba potatisen, skala morötterna
och löken. Dela sedan potatisen på mitten, eller 3. Lägg grönsakerna på en plåt och häll över olivolja, timjan, peppar och rosmarin. Ställ in i ugnen ungefär 30 minuter. 4. Stek biffarna i smör och olivolja, när de är klara så ställ in dem i ugnen tillsammans med grönsakerna. 5. Häll på grädde i stekpannan där biffarna stekts, tillsätt buljongen och låt koka ihop. Servera grönsakerna, biffarna och såsen tillsammans med gröna ärter.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |