![]() Sitemap |
För 4 personer: 1 gul Lök 1 msk Olivolja 1. Finhacka löken. Häll sedan olivolja i en kastrull. 2. Tillverka buljongen genom att koka 1,3 liter
vatten tillsammans med buljongen. 3. Fräs löken i oljan utan att den får
färg, när den blivit mjuk så tillsätter 4. Rör ner den varma buljongen ungefär
2-3 dl åt gången i riset. När vätskan försvunnit 5. Servera tillsammans med resten av parmesanen, pancettalindade kycklingspett, citronsås och ett gott italiensk lantbröd. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc milanese" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |