![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 500 gram färsk Ravioli (gör egen,
eller köp färdig) 1. Börja med att skala och finhacka de båda löksorterna. Hacka sedan även paprikan i ganska små bitar. 2. Koka upp pastavatten. Fräs sedan löken och paprikan i lite olivolja, när de börjar mjukna, tillsätt grädden. Salta och peppra efter smak, låt sedan puttra på låg värme tills pastan är klar. Tillsätt lite av pastavattnet i såsen och blanda sedan ner raviollin i paprikasåsen, låt koka ihop någon minut. Servera sedan toppat med parmesan några stänk olivolja samt ett gott bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |