![]() Sitemap |
För 4 personer: 2 Baguetter Salt & Peppar 1. Börja med att blanda till dillmajonnäs genom att ta majonnäsen, gräddfilen och ca 2/3 av dillen. Blanda detta och smaka av med salt och peppar. 2. Koka äggen, skala dessa och skiva. Skala även räkorna och dela baguetterna på längden samt smöra dessa. 3. Sprid ut ägg, räkor, dillmajonnäsen och sallad på varje baguettehalva, toppa med en citronklyfta och lite flingsalt samt peppar. Servera gärna med en kall öl. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |