![]() Sitemap |
ca 750 gram Blandfärs 1. Börja med att göra en soffritto av löken, morötterna, vitlöken och sellerin. 2. Fräs baconet eller pancettan precis så det inte blir knaprigt, tillsätt sedan köttfärsen och stek tills den börjar få färg. 3. Tillsätt soffritton till köttet och låt steka samman några minuter, slå sedan över vinet, tomaterna, mjölken, oregano, peppar och buljongen. 4. Låt puttra på svag värme i ungefär 3 timmar, reduceras grytan för mycket så tillsätt lite vatten, var noga med att smaka av regelbundet. Servera med nykokt bandspaghetti samt nyriven parmesan och eventuellt vitlöksbröd och varför inte ett glas vin. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |