![]() Sitemap |
För 4 personer: 16 kokta Potatisar (8 om de är stora) 1. Börja med att tärna potatisen, köttet, korven och baconet (eller vad du nu använder). 2. Hetta upp en klick smör i en stor stekpanna eller liknande och tillsätt potatis, lök och kött, ha inte i för mycket på en och samma gång, utan tillsätt efter hand så det inte blir för kallt i pannan. 3. När pytten fått färg och potatisen
är gyllenbrun så salta och peppra efter smak, strö sedan över
persiljan. Servera med inlagda rödbetor, stekta ägg och ett glas mjölk,
eller varför inte en öl. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |