![]() Sitemap |
Recept på pasta puttanesca. Pasta med ansjovis, oliver och tomat. För 4 personer: ca 16 körsbärstomater Oregano Olivolja Spaghetti eller linguine 1. Börja med att mosa körsbärstomaterna så att det mesta av tomatsaften försvinner. 2. När tomaterna är avklarade så
hettar du upp olivolja i en stekpanna och steker vitlöken, 3. Tillsätt sedan de urpressade tomaterna, ansjovisen, finhackad chili, oreganon samt oliverna. 4. Koka pastan al dente och servera med puttanescan
överströd med finhackad persilja samt svartpeppar och eventuellt salt. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |