![]() Sitemap |
För 4 personer: 1. Börja med att skala och tärna potatisen, hetta sedan upp olja i en kastrull, när den är varm så tillsätt vitlök, eventuell chili, ingefära och gul lök. Låt steka tills genomskinligt. 2. Tillsätt potatisen till det andra och låt den steka tills den fått en aning färg, tillsätt då vatten (det skall nätt och jämt täcka potatisen), buljong, garam masala och den eventuella koriandern. 3. Koka tills potatisen är mjuk och lite mosig (var försiktig så det inte blir för mycket), servera med chapatis. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |