![]() Sitemap |
< För 4 personer: 4 biffar, ca 150 gram av oxfilé, fläskfilé,
ryggbiff eller annat lämpligt kött 1. Gör potatismoset, putsa stekarna och dela tomater och svamp på hälften. 2. Smöra plankorna, skärbrädorna eller vad du använder. Stek köttet så det får lite yta, använd gärna grillpanna. 3. Spritsa ut potatismoset längs kanterna, lägg köttet, tomater och svamp i mitten. Gratinera i ugnen på 225 grader tills moset fått lite yta, ca 20 minuter. 4. Servera toppat med bearnaisesås alternativt t.ex. vitlökssmör och förslagsvis en öl.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |