![]() Sitemap |
För 4 personer: Pestoköttbullar Tillbehör 1. Börja med att tillverka den hemgjorda peston, köpt pesto fungerar givetvis också, men hemgjord blir oftast godast. Blanda peston med köttfärsen, en aning salt och peppar, ägget och mascarponen eller creme fraichen. 2. Forma runda köttbullar av ungefär samma storlek som en vanlig svensk. Hetta sedan upp smör och olivolja i en stekpanna. Stek köttbullarna gyllene på båda sidor och låt sedan stå på medelvärme tills de är genomstekta. 3. Blanda vodkan och grädden i tomatsåsen och låt koka upp. Blanda sedan med nykokt spaghetti och servera med pestoköttbullarna. Ett glas rött vin, färskriven parmesan och vitlöksbröd passar bra till.
![]() |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |