Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Paraguay

Det paraguayanska köket använder mycket färska grönsaker och frukter tillsammans med kött och flodfisk. De mest populära rätterna är baserade på majs, kött, mjölk och ost. Den populäraste drinken i landet är lokalt producerad mörk rom gjord på sockerrör, terrere, och kallt vatten. Yerba té, vilket är gjort på yerbaplantan är ett traditionellt té. Kaffe odlas lokalt.

Basingredienser i Paraguay är t.ex. majs och cassava, på majs gör man både bröd, soppor och grytor. Nötkött, fläsk och fågel är också vanligt.

Ris, bönor, morötter, squash, sötpotatis och tomater odlas lokalt liksom frukter som äpplen, bananer, citron, druvor, guava, mango, melon, persika, papaya, päron, ananas och plommon.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com