![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 4 kycklingfiléer 1 Fryspåse 1. Strimla kycklingfiléerna på längden. Blanda finhackad vitlök, olivolja, rosmarin och peppar. 2. Lägg kycklingen i fryspåsen och häll
över marinaden. Låt stå svalt i minst en halvtimme, 3. trä den strimlade kyckligen på spetten,
räkna två spett per person. 4. Stek kycklingspetten i ugnen på 225 grader i ungefär 20 minuter. 5. Servera till förslagsvis Risotto milanese. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc spett" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |