![]() Sitemap |
För 4 personer: 1 liter Mjölk (med hög fetthalt) 1. Koka upp mjölken under omrörning, när den kokar tillsätt den pressade citronen. Fortsätt koka under omrörning i ca 2 minuter tills all mjölk klumpat ihop sig. 2. Sila genom en muslinduk eller en ren kökshandduk pressa ur all vätska. Lägg en vikt över duken med osten i, och håll pressat mellan 30-60 minuter. 3. När osten stelnat, så skär den i kuber. Hetta upp olja i en gryta och tillsätt vitlöken, löken, spiskummin och garam masala. Fräs tills löken mjuknar. 4. Rör ner tomaterna i löken, när även dessa mjuknat så tillsätt yoghurten och ärtorna, salta. Låt puttra på svag värme i ungefär 30 minuter. 5. När de 30 minuterna börjar ta slut,
hetta upp olja i en stekpanna och stek paneerkuberna gyllenbruna, rör sedan
ner dessa i grytan och servera med ris, raita, sallad och naan-bröd eller
chapatis. Smaklig måltid! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |