![]() Sitemap |
Recept på hemlagad majonnäs, majonäs / mayonaise. För 4 personer: 2 Äggulor 1. Börja med att vispa ihop citronsaft och vinäger i en bunke. Tillsätt sedan två äggulor och vispa även in dem (använd elvisp om du är lat) 2. Tillsätt oljan, först lite åt
gången, men efter hand majonnäsen blir tjockare så kan du öka
mängden. Blir majonnäsen för hård så tillsätt
lite vätska för att få den lenare. 3. Smaksätt med ca ½ tsk havssalt, senapen samt sambal oeleken eller motsvarande för att få lite styrka(t.ex. tabasco).
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |