![]() Sitemap |
För 4 personer: 4 kycklingfiléer Salt & Peppar 1. Börja med att ev. putsa och rensa filéerna, skär eventuellt av lösa delar så de blir lättare att panera och steka. Knäck ägget över en tallrik och häll ut ströbrödet på en annan där du blandar med salt och peppar. 2. Vänd kycklingen först i ägget, och sedan i det kryddade ströbrödet. Heta upp oljan och smör i en stekpanna och stek kycklingfiléerna på medelvärme tills de är genomstekta. Var försiktig med värmen då ströbrödet lätt bränns, tillsätt ev. mer fett under stekningen. 3. Blanda ihop majonnäsen, honungen och senapen, smaka av och tillsätt eventuellt mer honung eller senap efter smak. Skär tomater och lök i skivor, dela bröden. 4. Bottna varje bröd med majonnäs-blandningen, lägg sedan på sallad, tomat, lök och tillsist den panerade kycklingfilén. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |