![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 12 Potatisar eller ungefär 0,8 kg 1. Koka potatisen mjuk, pressa eller finfördela den sedan och blanda med äggulorna, finhackad persilja, timjan, salt och peppar. 2. Forma små rullar av potatisen degen, doppa dessa i uppvispat ägg och rulla sedan i ströbröd. 3. Hetta upp olja och smör i en stekpanna till medelvärme, stek sedan försiktigt kroketterna utan att bränna dessa. Det skall bli gyllenbruna. Kroketterna kan givetvis även friteras. Serveras till förslagsvis chevrekyckling med äppelcidersås eller kanske kött med bearnaisesås. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |