![]() Sitemap |
För 4 personer: 200 gram digestivekex (ca 15) 1 burk kondenserad mjölk
2. Tryck ut smuldegen i botten och lite upp på kanten i en rund bakform med löstagbar kant. Grädda skalet i mitten av ugnen 4-5 minuter. Låt sedan svalna. 3. Separera äggen i gulor och vitor. Pressa limefrukterna och riv skalet. Rör ihop gulorna med mjölk, limejuice och skal. Blanda ihop väl, men vispa inte. 4. Häll blandningen i skalet och ställ kallt tills den stelnat, gärna över natten. 5. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa äggvitorna
till hårt skum och vänd ner sockret.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |