![]() Sitemap |
![]() Recept på julskinka, skinka med smak av jul, 1 Julskinka på 3-4 kg 1. Även om det står annorlunda på förpackningen kan man blötlägga skinkan i kallt vatten ungefär en timme. Torka sedan av den ordentligt och markera var termometern skall sitta. 2. Svep in skinkan i folie till ett tätt paket och tryck in termometern. Placera skinkan på ett ugnssäkert fat. Ugnsbaka i 175 grader ungefär 1 timme per kg skinka tills termometern visar 75 grader. 3. Öka värmen i ugnen till 250 grader. Skär av svålen på skinkan och putsa bort överflödigt fett. 4. Rör samman äggulor, senap och socker. Bred på detta på skinkan, strö sedan över ströbrödet. Griljera i 250° ugnsvärme i ca 15 min eller tills skinkan har fått fin färg. Akta så att inte grilljeringen bränner! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |