![]() Sitemap |
![]() Recept på kalkonfyllning, Stuffing, fyllning till kalkon. Serveras med fördel till engelsk julkalkon. För 4 personer: 6 skivor vitt Rostbröd Salt & Peppar 1. Tärna brödet smått, grovhacka valnötterna och finhacka den gula och vita löken, levern, njuren, baconet samt persiljan. (Inkromet dvs. njuren och levern brukar ligga inne i kalkonen eventuellt som i en påse.) 2. Börja med att hetta upp smör och olja en stekpanna, stek sedan brödet gyllene samt salta och peppra. Tillsätt sedan övriga ingredienser och stek tills allt är relativt genomstekt. Använd som fyllning i kalkon eller kyckling
under tillagningen, eller serveras separat endast stekt vid sidan om som ett
tillbehör. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |