![]() Sitemap |
För 4 personer: 1. Smält till att börja med smöret
i en kastrull, ställ sedan åt sidan och låt svalna. Häll
eventuellt över i något som är enkelt att hälla ifrån. 3. När vattnet sjuder, så tillsätt försiktigt smöret i kastrullen som du håller i vattenbadet, först i små omgångar samtidigt som du konstant vispar (det är lättast om man är två) och sedan lite mer när såsen börjar tjockna. Det är viktigt att såsen inte blir för varm då äggen stelnar, så var försiktig, och ta upp kastrullen ur vattenbadet då och då. 4. När såsen uppnåt önskad tjocklek så tillsätt finhackad färsk dill samt citronsaften. Servera till t.ex. grillad lax eller andra fiskrätter. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |