![]() Sitemap |
För 4 personer: Halloumiost Ruccola 1. Skiva rödlöken i skivor, gör detsamma med tomaten och osten. 2. Dela baguetten på längden och stek den lite snabbt på brödsidan i olivolja. 3. Stek osten i olivolja tills den blir gyllenbrun på varje sida, peppra. 4. Lägg upp baguetthalvorna med ruccola, tomat,
lök och osten på, strö över lite flingsalt Tricket med den här maträtten är
att inte låta osten svalna, för då blir den seg och tråkig. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc halloumi" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |