![]() Sitemap |
För 4 personer: 3-4 kycklingfiléer Ceasardressing: 1 Ägg Romansallad
2. Hacka upp och blanda salladssorterna och parmesanen, vänd sedan ner dressingen. 3. Grilla eller stek kycklingfiléerna i en stekpanna eller på grill. När köttet är vitt så skär upp det i skivor eller strimlor salta & peppra och blanda ner i salladen. 4. Dela bröden och lägg på av fyllningen på en del, lägg sedan på den andra som lock. 5. Servera, t.ex. med pommes frites eller klyftpotatis
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |