![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 300 gram Fetaost 1. Skala gurkan och skiva den, skär osten i kuber (eller lämna en hel bit på varje portion så får man dela själv). Skiva tomaterna och dela dem sedan ytterliggare en gång på mitten. Skala och skiva rödlöken. 2. Blanda samman allt ovanstående i en skål, blanda sedan olja, en aning citronsaft, några teskedar oregano samt salt och peppar i något lämpligt (t.ex. ett glas). 3. Slå dressingen över salladen och
rör om ytterliggare en gång, servera till grekisk mat, eller som
ensamrätt med ett gott bröd.
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |