![]() Sitemap |
För 4 personer: 8-12 Ägg (beroende på hunger) 1. Börja med att kläcka äggen i en bunke, tillsätt ungefär två matskedar vatten. Vispa blandningen och tillsätt oregano, salt samt cayennepeppar. 2. Skiva tomaterna och löken relativt fint. Finhacka vitlöken samt tärna fetaosten. 3. Heta upp olja i en panna och stek löken (gul och vit) mjuk utan att den tar färg, när den blivit genomskinlig, fördela tomaterna och löken i pannan strategiskt som du vill att de skall hamna i omeletten. 4. Slå över äggsmeten, när den stelnat en aning så strö över fårosten och ytterliggare oregano, salt och cayenne. Låt stå och tillagas i ytterliggare 20-25 minuter, innan du serverar så skaka omeletten i pannan och se så den släpper i botten och är åtminstone hyffsat stelnad på ytan. Servera gärna med sallad och bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |