![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 4 stora Kycklingfiléer (mindre bitar
går också bra) 1. Börja med att eventuellt putsa upp kycklingen. Finhacka sedan de båda löksorterna och blanda detta med två knäckta ägg i en skål. 2. Häll mjölken i en skål och doppa först kycklingen däri, dippa sedan i äggblandningen och vänd tillsist i ströbröd blandat med paprikapulver, cayenne och salt. 3. Hetta upp en panna eller en fritös, fritera eller stek sedan tills kycklingen är gyllenbrun, ha gärna lite lägre värme så kycklingen inte blir för hårt friterad innan den är färdig inuti. Servera tillsammans med potatismos, ris eller macaronies and cheese samt gravy. Se även Soulfood.![]() |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |