![]() Sitemap |
1 Baguette 1. Skiva baguetten i slantar, hetta sedan upp olivoljan i en stekpanna, skala vitlöksklyftorna och låt steka i oljan tills gyllene på båda sidor, tag då ur dem och släng. 2. Stek slantar i vitlöksoljan tills de är gyllene på båda sidor, salta och peppra en aning. Bred dem sedan med färskosten, toppa eventuellt med färska örter, gräslök eller kanske en skiva prosciutto. Passar bra till soppa eller som frukost med ett glas färskpressad apelsinjuice |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |