![]() Sitemap |
![]() Recept på chiliburgare serverad med béarnaisesås och pommes. Ett gott men kanske inte så nyttigt snabbmats-recept. För 4 personer ca 600 gram Köttfärs 1 Ägg 1-2 msk Sambal Oelek 4 Bröd, t.ex. hamburgerbröd ca 1/2 Gul Lök 4 blad Sallad 1 Tomat Salt & Peppar Olja för stekning Tillbehör: Béarnaisesås Pommes frites 1. Blanda färsen med sambal och ägget, salta och peppra. Blanda till en fin smet och forma fyra burgare. 2. Hetta upp oljan och stek biffarna gyllene på båda sidor, rosta bröden i torr panna eller i ugnen tills de fått lite färg men fortfarande är mjuka. 3. Skiva tomaten samt skala och skiva löken i ringar. Bottna brödet med béarnaisesås, lägg även på sallad, tomat, lök och avslutningsvis biffen. Serveras med pommes frites samt ytterligare béarnaisesås att dippa i. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |