![]() Sitemap |
För 4 personer: 2 Ägg Spaghetti Salt&Peppar 1. Börja med att starta pastakoket. 2. Skiva baconen i strimlor om ca 1½ cm
och stek dem i olivolja, lägg även i en eller två 3. När vitlöksklyftan fått färg
så ta ut den och 4. När Spaghettin är klar så häll
ner baconenfräset i kastrullen. 5. Rör sedan om allt tills du fått en
krämigt god carbonara! Toppa med ytterligare riven parmesan och eventuellt en extra äggula per portion. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |