![]() Sitemap |
För 4 personer: 3 Kycklingfiléer (gärna marinerade
i lite vitlök och olivolja några timmar innan tillagning.) 2. Finhacka selleri, chili samt gul och vitlök. Strimla baconet fint samt dela champinjonerna i halvor om de inte är för stora. 3. Häll ungefär 4 msk Olivolja i en gryta,
tillsätt sedan först vitlöken samt chilin, sedan baconen. När
baconen fått lite färg så tillsätt selleri, svamp och
gul Lök. 5. Låt grytan koka ungefär 1 timme, när det är ungefär 5 minuter kvar av tiden så tillsätt kycklingköttet. Servera med kokt spaghetti eller ris samt riven
parmesan och bröd. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |