![]() Sitemap |
För 4 personer: ca 750 gram Nötkött, förslagsvis
lövbiff Marinad: 1. Strimla lövbiffen fint, blanda ihop marinaden. 2. Spara hälften av marinaden som dippsås, den andra halvan lägger du tillsammans med köttet i en skål eller plastpåse, låt stå svalt i minst 30 minuter. 3. När köttet marinerat färdigt så häll av det och hetta upp olja i en stekpanna, när den är riktigt het så lägg i köttet efter hand så det inte börjar koka. 4. När köttet är näst intill knaprigt så servera det upplagt med ris och kimchi på ett salladsblad, rulla ihop, dippa i den överblivna marinaden och njut! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |