![]() Sitemap |
För 4 personer: 1. Tag fram biffarna i rumstemperatur, putsa eventuellt köttet från senor och hinnor. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Dela potatisarna i halvor eller fjärdedelar, lägg dem på en plåt och ringa över olivolja samt strö över svartpeppar. Sätt in i ugnen ca 35-40 minuter. 3. När ungefär 15 minuter återstår på potatisen, hetta upp pannan ordentligt. Stek sedan köttet i hälften olja, hälften smör till önskad stekgrad. 4. När potatisen är färdig, strö över färska basilikablad, flingsalt och eventuellt ytterliggare lite olja. Servera med tomat och grönsallad samt vitlökssåsen. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |