![]() Sitemap |
Bearnaisesås för 4 personer: 2 ägg-gulor 1. Börja med att smälta smöret i
en kastrull. Separera sedan äggulorna från äggen, 2. När smöret har smält, låt
det svalna lite 3. När smöret smält så häller du det under konstant omrörning i omgångar ner i äggen i kastrullen som skall befinna sig i ett vattenbad (använd en stekpanna med några glas vatten i som skall sjuda). Sedan upprepar du proceduren tills du har en slät sås. 4. När såsen blivit slät, tillsätt dragonen och lite tabasco, vispa sedan tills den tjocknar och servera till exempelvis en god biff. För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc bearnaise" Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift
|
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |