![]() Sitemap |
För 4 personer: 1 Aubergine 1. Börja med att skiva auberginen i lagom tjocka skivor, ca 1 cm. Knäck ägg(en) i en skål och vispa. Lägg ströbröd och parmesan i en annan skål och blanda ihop. 2. Vänd aubergineskivorna först i ägget, och sedan i ströbröds och parmesanblandningen. Täck varje skiva ordentligt, sikta eventuellt över mer ströbröd om det behövs. 3. Hetta upp olivolja i en stekpanna, stek sedan
auberginen på medelvärme (akta så det inte bränns) tills
de är gyllenbruna. Servera med rykande het spaghetti och tomatsås,
kanske även med vitlöksbröd
samt rejält med riven parmesan över pastan. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |