![]() Sitemap |
För 6 muffins: 0,5 l vetemjöl Glasyr: 1 krm Olja
2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Hacka chokladen i små bitar. Blanda i mjölet, bakpulvret och den hackade chokladen i ägg och sockerblandningen. 3. Smält smöret och rör ner i smeten. Fördela smeten i muffinsplåten eller formarna. 4. Grädda mitt i ugnen ca 16 minuter. 5. Smält chokladen, tillsätt siktat florsocker, vatten och olja. Bred glasyren över muffinsen efter att de svalnat. Garnera gärna med lite rivet apelsinskal. |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |