![]() Sitemap |
Recept på Spaghetti Amatriciana, Pasta med
vittvin För 4 personer: 1 paket Bacon eller Pancetta (egentligen skall guanciale ett sorts gravat fläskskött användas) Salt & Peppar 1. Börja med att steka baconet eller pancettan i olivoljan, stek tills de fått färg, men inte är knapriga. 2. Tillsätt den finhackade löken samt chilin och stek tillsammans med fläsket tills löken är genomskinlig, tillsätt då tomaterna samt vinet och koka upp innan du låter småputtra på svag värme. 3. Koka spaghettin al dente och vänd sedan
ner i såsen, toppa med persiljan, parmesanen och förslagsvis ett
gott bröd! |
![]() ![]() Mat i olika världsdelar Europa Asien Afrika Sydamerika Nordamerika Oceanien Skandinavien (engelska) Alla våra recept Recept 1 Recept 2 Recept 3 Recept 4 Recept 5 Recept 6 Recept 7 Recept 8 Recept 9 Recept 10 Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com |