Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

omfoodetc

Om foodetc

En mathemsida för dig som kanske inte alltid hinner hitta på spännande recept, men ändå vill äta gott varje dag. Här hittar du recept som du enkelt kan laga till när du kommer hem från jobbet, skolan eller vart du än befunnit dig.

Om det är så att du sitter hemma och kanske inte vet vad du ska laga till kan du alltid ta en titt i våra kategorier för att hitta inspiration och goda idéer.
Det finns även intressanta förslag till olika bufféer och tema-middagar, kanske en makalöst god söndagsfrukost, eller varför inte läsa om ett särskilt land och göra en intressant och ovanlig middag utefter det?

Vare sig det gäller en festmåltid, eller bara middag till familjen efter en hård dag på arbeten och skolor har vi receptet som passar dig, och vi uppdaterar hela tiden med nya, provlagade och goda recept.

Kort sagt en matsajt för alla som vill äta gott, läsa om mat och samtidigt ha tid över för annat.

Följ Foodetc.se på Twitter

För att följa oss på Twitter och få de senaste uppdateringarna och annat spännande,klicka här.

Jorden runt och Recept

I det arbete med att ta fram information om maten i världens länder, och även i författandet av recept på foodetc.se har allt skrivits om och översatts för att på bästa sätt vara formulerat med egna ord och meningar, minst 3 källor och oftast fler har använts.

De källor som främst använts är wikipedia, iexplore.com, worldinfozone.com, globalgourmet.com, food.com men även många andra sidor. Finner du några faktafel eller har frågor, så maila oss gärna. Adress finner du nedan.

Om Google-annonser på webbplatsen

Annonser från tredjepartsföretag visas på vår webbplats när du besöker den. Dessa företag kan använda information (med undantag av namn, adress, e-postadress och telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av.

Om du vill ha mer information om detta och hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag klickar du här. sekretesspolicyn för Googles annonsnätverk och innehållsnätverk.

Kontakt

Om du vill kommentera något om sidan, annonsera, har en väldigt bra matsida och vill byta länk eller skicka in ett eget recept så nås vi via mail. Klicka här för att kontakta oss.

 

 

 

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com