Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Waldorf sallad


Recept på waldorfsallad, waldorf sallad. ursprung från Usa.

För 4 personer:

400 gram gröna Äpplen
1 tsk Strösocker
2 dl Majonnäs
1 Citron
200 gram Rotselleri
50 gram Valnötskärnor
1 huvud Isbergssallad

1. Rensa och tärna rotsellerin, skala sedan och kärna ur äpplena. Tärna dem sedan fint.

2. Lägg äpplena i en skål och pressa över citronen så de inte missfärgas och blir bruna.

3. Blanda majonnäsen, sockret samt äpplena, låt stå kallt i kylen ungefär 30 minuter.

4. Precis före serveringen vänder du ner rotsellerin i blandningen. Strimla sedan salladen fint och
blanda med äppelröran, strö även över valnötterna.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com